I noen situasjoner kan man ha behov for å ta opp et lån her og nå. Det kan for eksempel være hvis du har fått en uforutsett utgift eller har ubetalte regninger av en annen grunn. Kanskje din PC har gått i stykker eller oppvaskmaskinen plutselig har brutt sammen. Det kan også være at kjøleskapet ikke fungerer, eller at bilen trenger reperasjon. Da er det langt fra alle som har ekstra penger igjen på kontoen til å betale. I det tilfellet kan det være nødvendig å ta opp et lån på dagen. Og det er faktisk mulig hvis du velger et online forbrukslån eller smålån. Hos 117Banker.com kan du få oversikt over dine muligheter for å ta opp et lån på dagen online, og du kan lese mye mer om hvordan hele prosessen fungerer.

117Banker.com er ikke en långiver som tilbyr lån på dagen. I steden er det en online portal som hjelper deg med å sammenligne dine muligheter og finne det billigste online forbrukslån. Du kan finne oversikter over de norske selskaper som kan hjelpe deg med et lån på dagen. Du kan se hvilke beløp de kan tilby, hvor lang nedbetalingstid du kan få, hvordan andre brukere har vurdert selskapet, hva den effektive renten er, og hvilke søknadskriterier du må oppfylle for å kunne søke. Du kan også finne andre informasjoner og detaljer i oversikten som kan være viktige for ditt valg. Slik trenger du ikke selv bruke tid og energi på å undersøke alle de forskjellige online lån på markedet. Det sparer deg både tid og penger på ditt neste lån på dagen. 

Du begynner med å finne de selskaper du vil søke hos ved å bruke oversikten hos 117Banker.com. Ved å trykke på “Søk her” kommer du videre til selskapets nettside der du kan sende inn din søknad. Det er både raskt og enkelt å søke om et lån på dagen, og så er det samtidig helt gratis og uforpliktende. Det tar bare få minutter av din tid, og du får vanligvis svar fra långiveren innen én time. Da kan du sammenligne de forskjellige tilbud og velge det som er billigst for deg. Når du har valgt, da er det bare å signere og godkjenne avtalen med BankID. Når avtalen er godkjent, da kan du forvente å få pengene på konto allerede samme dag eller senest dagen etter. Slik får du lån på dagen med hjelp fra 117Banker.com.